Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mateusz Bielaj Eve77 Sebadzidek (8166 niezalogowanych)
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Dobrze,to wystarczy juz tych zartow. Kiedy i gdzie zaczynamy? Ja nie moge sie juz doczekac. Tylko bede musiala miec mala prosbe do nauczyciela,zeby nastroil mi gitare. Jezeli da sie ja jeszcze nastroic.. No bo chyba kazdy przychodzi na lekcje ze swoja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Każdy ze swoją. Stroić gitarę nauczysz się na pierwszej lekcji. Co do spotkania to jestem otwarta na sugestie. Jedyny termin mej nieobecności to 20-24 czerwca. W sumie najbardziej odpowiadają mi piątki od 15.00, soboty i niedziele.
Jeszcze jedno...do 23 czerwca jestem jeszcze bez gitary także...mogę się pojawić i ewentualnie popatrzeć, doradzić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nuuu... i fantastycznie. Checi i chetni juz sa.. Teraz to trudniejsze.. dogranie spotkania..

Jak dobrze czytam Wam w umyslach, to nikt z nas nie ma na miejscu wioselek ani pudelek, wiec czas sie zaopatrzyc

Silesia: Kiedy moglibysmy odbyc jakas sesje Live w grupie??..

KzK, agnieszkaj81, Grzes203, Ulv72: Ile czasu potrzebujecie na zakup ystroomentu??..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Pozostaje do dyspozycji w każdej chwili. Jakkolwiek gitarę przywożę dopiero 23 czerwca.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Moze bedziemy sie spotykac za kazdym razem u kogos w domu? Jak dla mnie najlepiej odpowiadaja niedziele. Pierwsze spotkanie moze byc nawet w najblizsza.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Niedziela to chyba nie najlepszy pomysl wg mnie chyba juz lepiej sobota bo w piatki chlopcy moga pracowac ciezko jeszcze. O ile grupa pozostanie taka jak teraz to nie ma problemu,mozemy sie spotykac np. u mnie ale jezeli grupa bedzie liczniejsza to jest do dyspozycji sala w kosciele na TØYEN. Mysle ze mozemy sie spotkac narazie gdzies na kawie poznac sie i porozmawiac a w nastepna sobote zwarci i gotowi z pelnym wyposazeniem zaczynamy lekcje. ??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
To na tą kawę może jutro popołudniu? Znaczy się sobota o 16.00? Ostatnio przypadł mi do gustu pub "rock in". Maja tam bilard Ktoś chętny na spotkanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No to kurwa *zgrana* grupa, same konkrety hehehe...
W takim razie inaczej... Czy wszystkim pasuje sobota (26.06)?.. J
akas kaviarenka, ew park, po poludniu 16/17:00? ..
Ile osob moze zinstrumentalizowac sie do tego czasu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Silesia napisał:
To na tą kawę może jutro popołudniu? Znaczy się sobota o 16.00? Ostatnio przypadł mi do gustu pub "rock in". Maja tam bilard Ktoś chętny na spotkanie?

Ja bym chetnie, niestety nie jutro.. moze niedziela o 16:00?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
niedziela o 16.00 mi pasuje . Termin grania na 26 tyż pasi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj